icon lightspeedLightspeed platform

"Third party" integratie

Yotpo

De review-dienst van YOTPO is (met de update van 27-08-2015) geïntegreerd in thema "Berlin". Dat betekent, dat als u gebruik maakt van YOTPO om gebruikersreviews te verzamelen, dat die beoordelingen getoond kunnen worden binnen uw webshop. De producten die een YOTPO-rating hebben ontvangen, worden gemarkeerd d.m.v. een weergave met sterretjes (5 sterren is  maximaal) op de productoverzichtspagina's (Homepage, Categorie-pagina's en Collection-pagina's), en op de productdetailpagina zelf is dit zichtbaar rechtsboven bij de producttitel waar deze sterren-rating ook aangegeven staat, en verder naar onder op de detailpagnina waar de reviews zelf te lezen zijn bij de tab "Reviews".

NB: Zodra u de API-key voor YOTPO activeert, worden de standaard SEOshop-reviews automatisch vervangen door de YOTPO reviews.

We adviseren om de tab "Reviews" dan standaard open te hebben staan, zodat men direct ziet dat een product waarderingen heeft gekregen. Dze instelling vindt u onder 05a. PRODUCT DETAIL PAGE: Settings, item "Default Openend Tab Panel", kies daar dan voor "Reviews".

scrnshot bo berlin default tab open en

Backoffice instellingen YOTPO

Zie 01c. GENERAL integrations:

scrnshot bo berlin yotpo apikey en
Onder 1c. GENERAL integrations vult u  de YOTPO API-key in om deze te activeren.

Zodra u de YOTPO API-key hebt ingevoerd die u van YOTPO hebt ontvangen, worden de YOTPO reviews op de webshop getoond.

scrnshot fe berlin yotpo rating ovpage nl
scrnshot bo berlin yotpo rating pdp top nl
scrnshot fe berlin yotpo rating pdp tabreviews nl

NB: Instellingen voor YOTPO-kleuren etc. kunt u alleen doen via uw YOTPO-account, deze vindt u dus niet in de thema-instellingen van "Berlin".