icon lightspeedLightspeed platform

Afbeeldingen

Afbeeldingen

De maten voor de verschillende afbeeldingen staan hieronder weergegeven:

  • Headlines: voor "full-width" headline afbeeldingen minimaal 1160px breedte uploaden; de hoogtemaat kan varieëren; ons advies is een hoogtemaat van 250 tot 700px aan te houden. Worden de headline banners wel geactiveerd, dan dient de grote headline-afbeelding (links) minimaal 777 x 442px te zijn; pixelafmeting "headline banners" (rechts van grote headlines links): minimaal 375 x 216px.
  • Productafbeeldingen: op de productdetailpagina wordt een afbeelding getoond van 490 x 490 pixels (vierkant); uploaden: minimaal 490 pixels hoog. Maakt u gebruik van de "zoom"-functie, dan moet de productafbeelding dus groter zijn dan 490px vierkant om goed in te kunnen "zoomen"; we raden dan aan liefst 1000px hoog en/of breed voor een optimale "productervaring". Is een afbeelding niet vierkant, dan wordt de afbeelding binnen een vierkant van 490 pixels getoond, de resterende ruimte wordt opgevuld met wit.
  • Categorie-afbeeldingen: deze afbeeldingen worden automatisch "responsive" geschaald naar andere pixelmaten; voor optimale weergave een breedtemaat van minimaal 380 pixels aanhouden. op homepage worden ze getoond als beeldvlak van 270px hoog en breed; de resterende ruimte wordt opgevuld met wit.
  • Sidebar banner: minimaal 264px (vierkant); de resterende ruimte wordt opgevuld met wit.
  • Main banners (alleen homepage): minimaal 532 pixels breed. Grotere pixelmaten worden automatisch teruggeschaald.
  • Merkenlogo's: voor de merkenslider (footer) geldt een breedtemaat van 145px; hoogte: is vrij te kiezen, we raden aan als hoogtemaat 100 px te hanteren, en de logo's vertikaal te centreren binen dit vlak (van 145x100px). Voor de merkenpagina worden de merkenlogo's automatisch "responsive" geschaald naar andere pixelmaten.
  • Keurmerk-logo's: hoogte is maximaal 60 pixels, breedte is vrij te kiezen.

NB: Voor een correcte werking van de zoom-functie dient een productafbeelding groter dan 490 pixels hoog en breed te zijn.